05-13 decomís mas borràs 250

L’operatiu conjunt entre la Policia Municipal i el Cos Nacional de Policia (CNP) es va dur a terme a la urbanització Mas Borràs i a la carretera de Valls.

El dimecres 13 de maig, al matí, va tenir lloc un dispositiu conjunt entre la Policia Municipal del Vendrell i el Cos Nacional de Policia (CNP) en quatre habitatges diferents, tres de la urbanització Mas Borràs i un de la carretera de Valls. L'operatiu es va tancar amb quatre detinguts i el comís de gairebé mil plantes de marihuana, que es van trobar en un habitatge de Mas Borràs.

En els habitatges de Mas Borràs (dos del c/ Albada i un del c/ Oci), s’hi van trobar el muntatge i les infraestructures necessàries per cultivar plantes de marihuana a gran escala. Tanmateix, només en una de les cases s’hi van trobar plantes. En les altres dues cases es van veure indicis que hi havia hagut plantes, però no se’n va trobar cap en el moment de l’escorcoll.

El resultat final de l’operació policial va ser quatre persones detingudes (dos de nacionalitat francesa, una d’Hondures i una de Colòmbia); la intervenció de tres armes de foc (dues de curtes i una de llarga); el comís de gairebé un miler de plantes de marihuana, i la confiscació de tots els materials que formaven part del muntatge per a les plantacions que eren de tipus industrial i d’un cost elevat.


L'operatiu es va posar en marxa fa diversos mesos arran d’unes irregularitats detectades, ja que els habitatges de Mas Borràs tenien l'aigua i la llum punxades. Arran d'això, va començar una investigació que va acabar amb l’actuació d’ahir amb un resultat òptim pel fet d’haver fet entrades simultànies en els quatre habitatges, fruit del treball coordinat entre cossos policials en un dispositiu que encara continua obert.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell