elvendrell 2008 webLa cinquena campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” es durà a terme durant el mes de juny.

 

A partir d’aquest mes, la cinquena edició de la campanya de dinamització comercial s’està presentant als comerços del nucli històric del Vendrell, inclosos els de serveis i el sector de la restauració, per explicar-los en què consisteix i animar-los a participar-hi. Per prendre-hi part només caldrà que l’establiment aporti un producte, un servei o un descompte amb els quals es prepararan diferents lots per sortejar entre els clients que comprin al nucli històric durant la campanya. Les visites es duran a terme des de l’Oficina del Pla de Barris i també des del Centre d’Iniciatives i Turisme, que al Vendrell treballen conjuntament per tirar endavant la campanya.


La del proper mes de juny serà la cinquena edició d’aquesta campanya de dinamització comercial, que des dels seus inicis ha anat consolidant-se i creixent en participació. Aquest 2015 hi prendran part 30 municipis de Catalunya, enfront dels 23 de l’any passat; tots ells amb el tret comú d’estar adherits a la xarxa de Pla de Barris en el nucli antic. Un cop més, l’objectiu de la iniciativa comercial és doble: donar a conèixer el comerç de proximitat dels nuclis antics i aconseguir donar a conèixer els diferents territoris. I, una edició més, la campanya està liderada pel municipi del Vendrell que promou i coordina el seu desenvolupament en els 30 municipis que hi participen.


La campanya compta amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, i el suport del Consorci d’Artesania i Moda de Catalunya, PIMEC, la Confederació de Comerç de Catalunya.



©2019 Ajuntament del Vendrell