03-23 Hora planetaL'Ajuntament del Vendrell s'ha sumat a la iniciativa "L'hora del planeta", una crida mundial impulsada per l'organització WWF que convida ciutats, organitzacions i ciutadania en general a apagar els llums el proper dissabte 28 de març, entre les 20.30 h i les 21.30 h, per conscienciar de l'estalvi energètic en la lluita contra el canvi climàtic.

Sota el lema "Apaga la llum, il·lumina el planeta", es pretén cridar l'atenció de la societat perquè prengui consciència dels impactes que el canvi climàtic està produint en el planeta. L'adhesió del Vendrell a aquesta iniciativa es traduirà, com en els darrers anys, en l'apagada, durant aquesta hora, de la il·luminació decorativa exterior del campanar de l'església del Sant Salvador del Vendrell.

La Regidoria d'Enllumenat Urbà i Eficiència Energètica convida els vendrellencs i vendrellenques a sumar-se a aquesta acció d'estalvi energètic, tot recordant la coresponsabilitat de tothom en la lluita contra el canvi climàtic i en l'adopció de mesures per a l'eficiència energètica.
"L'hora del planeta" de WWF pretén implicar més de mil milions de persones i mobilitzar 7.000 ciutats i pobles de 160 països per demostrar el suport global a l'acció contra el canvi climàtic apagant els llums dels seus principals edificis i monuments.

Podeu consultar més informació al web: www.horadelplaneta.es



©2019 Ajuntament del Vendrell