03-03 marxa nordicaarxiu 2010 250El dissabte 28 de març, el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell iniciarà la temporada de marxa nòrdica 2015, que durarà fins a l’octubre. Les sortides programades i els preus per a aquesta temporada 2015 es poden consultar al portal turístic: http://elvendrellturistic.com/marxa_nordica.php.

La marxa nòrdica és una activitat física aeròbica molt agradable i fàcil de practicar que incorpora uns bastons similars als utilitzats en l'esquí de fons. De fet, és més efectiva que caminar: actua de forma suau, però eficaç; millora la força muscular i tonifica els músculs; a més, activa el sistema cardiovascular, i repercuteix de manera directa en la coordinació i la mobilitat.

Com a novetats, cal destacar noves rutes especials i una divertida competició popular de marxa nòrdica amb motiu del Nordic Walking Meeting d’aquest any.

Enguany serà obligatori fer la reserva anticipada a l’Oficina Municipal de Turisme del Vendrell (av. Brisamar, 1, de Coma-ruga), on ja es poden passar a renovar les targetes de temporada.

Per a més informació: Patronat Municipal de Turisme, tel. 977 68 00 10.



©2019 Ajuntament del Vendrell