01-29 postal auditori hi 2wEl proper dilluns 2 de febrer, a les 20.30 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, tindrà lloc un concert de flauta, piano i pintura. Es tracta d’una activitat que l’artista Marina Comas Durany oferirà dins el marc de la seva exposició de pintura “Presències”, que es pot visitar a la Sala Portal del Pardo fins al 15 de febrer.

Amb Marina Comas Durany a la flauta i amb Dani Espasa al piano, s’interpretaran obres dels compositors francesos impressionistes Satie, Debussy i Poulenc. Les peces musical aniran acompanyades de la projecció de les pintures de Marina Comas Durany que va crear inspirant-se en aquesta música.


Marina Comas Durany és flautista professional. Col·labora amb formacions de música antiga i clàssica i, des de fa uns anys, compagina la música amb la seva altra gran passió, la pintura. Dani Espasa és un reconegut pianista amb experiència en música antiga i clàssica, jazz i música tradicional. Ha treballat, a més a més, com a compositor, com a director musical de teatre, en l’àmbit de la dansa i en el de la televisió. Trobareu més informació de l’artista a www.marinadurany.com.©2019 Ajuntament del Vendrell