01-27 unitat gestio xarxa emprenedora2 250Aquesta setmana s'ha presentat la nova unitat de gestió de la Xarxa Emprenedora. Aquest òrgan es renova anualment i, enguany, està format per tres membres. Es tracta de tres empresaris representants de tres empreses diferents adherides a la Xarxa Emprenedora: Paulo Vedoya, gerent de l’empresa Jaestic, que continua com a portaveu general; Sonia Ramos, gerent de l’empresa TuAlly, que renova el seu compromís, i Roger Farssac, de l’empresa Ibtic, que s’hi incorpora.

Com a novetat, aquest any, s’ha creat la figura del col·laborador de la unitat de gestió, amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat a aquelles empreses que, per qüestions de disponibilitat, no poden formar part de la unitat de gestió, però que estan interessades a col·laborar-hi activament. És el cas de Josep Aloy, gerent de l’empresa AloyShop, o de Ramon Esvertit, gerent de l’empresa J. Esvertit Corredoria d'Assegurances, que s’incorporen com a col·laboradors de la unitat de gestió.

Així mateix, la Xarxa Emprenedora ha renovat els convenis de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i el Centre d’Iniciatives i Turisme del Vendrell. Segons el regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, aquest fet posa de manifest la voluntat de continuar sumant esforços per al desenvolupament econòmic i social de les economies locals.

Els membres de la unitat de gestió, juntament amb els col·laboradors, són els encarregats d’elaborar el pla d’acció que guiarà l’actuació de la Xarxa Emprenedora al llarg de l’any. La principal novetat d’aquest any és l’establiment d’un sistema de mèrits que incentivi la participació activa de les empreses i permeti identificar-les, amb l’objectiu de lliurar-los un reconeixement a la gala prevista per al mes de desembre, La Nit de la Xarxa.

D’altra banda, la Xarxa Emprenedora continuarà la programació bimensual dels “Matins i tardes en Xarxa”, celebrarà una nova edició del Dia de l'Emprenedor i de l’activitat Esports en Xarxa, tindrà presència al Saló BizBarcelona i a la Fira de Santa Teresa del Vendrell, i seguirà impulsant activitats conjuntes amb d’altres associacions empresarials, com ara la trobada de networking amb ADEG prevista per al proper dijous dia 5 de febrer. Així mateix, continuarà donant suport a l’emprenedoria a través del programa de mentoratge, el concurs "Joves amb idees" i els seminaris de Generació d'idees i Creació d'empreses.



©2019 Ajuntament del Vendrell