01-13 Jokirama3wLa tercera edició del Jokirama on Tour ha finalitzat amb una alta participació en les activitats organitzades a la vila per l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell.

 

Totes les activitats han estat gratuïtes i s’han realitzat de forma itinerant per diferents ubicacions del municipi, com el Centre cívic L’Estació, la Rambla, el Teatre Àngel Guimerà i l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals. Els inflables a la Rambla han tingut molt d’èxit i el Laberint ha estat ben acollit. Així mateix, la ludoteca al Centre cívic L’Estació ha estat visitada per moltes famílies del Vendrell i ha tingut molta participació. A més, els més menuts van gaudir amb l’espectacle La via làctia, del Cau de l’Unicorn, al TÀG. Un altre moment esperat va ser el cinema familiar, amb l’esperada pel·lícula Frozen. Per tancar la tercera edició del Jokirama on Tour, els vendrellencs Lax’n’Busto van oferir dues sessions del seu espectacle, atesa la gran afluència de famílies.

En l’àmbit quantitatiu, es pot parlar de 2.836 participants al llarg dels sis dies d’activitat, entre els espectacles, els inflables, el teatre, la ludoteca i el cinema.

Des de l’Àrea d’Infància i Joventut s’ha fet una valoració molt positiva del Jokirama on Tour d’aquest any i es mostra satisfacció per la bona rebuda de totes les activitats. ©2019 Ajuntament del Vendrell