12-19 Donatiu RawEls treballadors i treballadores de l'Hotel Le Meridien Ra del Vendrell han fet entrega, aquesta setmana, d'un donatiu solidari als Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell per tal que el destinin a Càritas del Vendrell. En concret, han lliurat aliments, roba, joguines pels nens i també un dècim de la Loteria de Nadal pel sorteig que es celebra aquest dilluns 22 de desembre.

 

Des dels Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell ja s'ha fet entrega de tots aquests productes a Càritas per tal que els distribueixi entre les famílies del municipi més afectades per la crisi.

L'Hotel Le Meridien Ra i els seus treballadors han col·laborat de manera activa amb la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell en d'altres projectes socials com el programa de beques menjador 'Fem Pinya' i també, durant l'estiu passat, en el projecte d'alimentació dels nens i nenes vinculat als Casals d'Estiu del Vendrell. Recordem que aquest programa social té com a objectiu assegurar una bona alimentació als infants de la vila durant el període estival, ja que, en aquesta època de l'any, no poden gaudir de les beques de menjador escolar.



©2019 Ajuntament del Vendrell