11-28 signatura esports lligacontracancer 250El passat dijous 27 de novembre, Sergi Teruel, regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d'Esports del Vendrell, i David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, van signar la renovació del conveni de col·laboració per tal de fomentar la promoció i la pràctica de l’esport als socis d’aquesta entitat, els quals podran utilitzar la piscina i la sala de fitness de dilluns a divendres d’11 h a 15.30 h.

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i del es Terres de l'Ebre fa vint-i-un anys que és present a la demarcació. L'entitat s'ha convertit en un referent a la demarcació de Tarragona pel que fa al suport al malalt oncològic, així com a l'assistència psicosocial des dels Grups d'Ajuda Mútua (GAM). La Lliga és un referent al país gràcies als 10 GAM distribuïts arreu de la demarcació.

Actualment, la Lliga realitza voluntariat hospitalari a l'hospital Sant Joan de Reus, a l'hospital Joan XXIII, a l'hospital de Santa Tecla, a l'hospital del Vendrell, a l'hospital Verge de la Cinta i a l'hospital Pius de Valls.

Actualment, l'entitat compta amb 122 delegacions, 2.500 socis i prop de 1.500 voluntaris.



©2019 Ajuntament del Vendrell