IGP8751wGran èxit d’assistència el registrat divendres a la tarda a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell, amb més de 60 persones que van gaudir amb les Històries del vi i el beure que el narrador Carles Alcoy va explicar durant la sessió.

 

L’activitat, inclosa en el programa “Biblioteques amb DO” que durant el novembre s’està desenvolupant a la biblioteca vendrellenca, va servir per oferir un nou exemple de maridatge entre lletres, cultura i vi, un dels objectius principals del projecte.

Carles Alcoy va ser l’encarregat d’explicar diverses històries inspirades en obres literàries de diferents autors que tenen com a eix central el món del vi. S’hi van explicar narracions de caire mitològic, i també d’altres basades en obres d’autors com Julian Barnes o Joseph Roth. Fins i tot hi va haver espai per a l’adaptació d’algun text al marc geogràfic i històric de la vila del Vendrell.

La sessió es va complementar amb un vi rosat dels Cellers Avgvstvs Fòrvm, que els assistents van poder degustar mentre escoltaven les narracions. Tot plegat amb el decorat de fons de les escultures de l’exposició “Marques i signes del paisatge” de Josep Massana, que feien de marc escènic d’inspiració vinícola de la sala.



©2019 Ajuntament del Vendrell