Joves veuswEl concert de Santa Cecília, que protagonitzen la majoria de corals del Vendrell, és tot un clàssic en la programació de l'Auditori Pau Casals. Aquest any, el concert s'ha avançat al diumenge 16 de novembre, a les 12 del migdia, i forma part del Cicle de Tardor. Les corals participants són El Petit Estel, el Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial.

 

El Petit Estel, amb quatre formacions, serà l'encarregat de començar el concert. Els grups reuneixen cantants des dels tres anys, que són els infants que pugen per primera vegada a l'escenari, i fins a nois i noies de quinze. Els més petits oferiran un repertori de cançons populars catalanes i tractades de manera didàctica. Seguirà el Cor Joves Veus, format per joves de setze fins a trenta anys, que estrenen direcció: Anna Urpí, professora de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), i Gemma Rafecas dirigiran per primera vegada en públic aquest Cor. Finalment, els membres del Cor-Orfeó Parroquial, dirigits per Jordi Solé, cantaran quatre cançons catalanes, entre elles L'estaca i D'un temps d'un país. El concert acabarà amb el cant comú de tres peces de totes les corals participants.

El concert coral de Santa Cecília té l'interès de veure reunides tres generacions de cantaires a l'escenari de l'Auditori Pau Casals i comprovar la bona feina coral que és manté, des de fa anys, al Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell