11-03 Plans ocupaciówAquest matí, el regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, ha avançat en roda de premsa que el proper dimecres 5 de novembre s'obre l'última convocatòria de plans d'Ocupació d'aquest 2014 del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). En concret, són setze contractes de sis mesos de durada, dirigits a persones en situació d'atur i que no perceben cap mena de subsidi o prestació.

Serà condició necessària, a més, tenir més de trenta anys, alhora que es prioritzaran les persones aturades de llarga durada. Els contractes seran per un període de sis mesos.


Amb aquest programa es permet que persones que fa temps que estan sense feina puguin pal·liar la seva situació amb un contracte temporal que els permeti també actualitzar competències i alhora es desenvolupin projectes d'interès general i social per al municipi. Dels setze contractes, nou són per a tasques de manteniment d'edificis i via pública i set per a auxiliars de suport de diversos departaments de l'Ajuntament del Vendrell.

Amb aquestes setze noves contractacions, el Vendrell haurà acabat el 2014 oferint quaranta contractes dels plans d'Ocupació del SOC.

La convocatòria estarà oberta des d'aquest proper dimecres 5 de novembre fins al proper dia 20 de novembre. Les persones interessades s'han d'adreçar a l'Eina (Camí Reial 13-17) o al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament del Vendrell.

Per a més informació: l'EINA, telèfon 900 33 88 33



©2019 Ajuntament del Vendrell