L'Àrea de Dones de la Regidoria de Ciutadania ha organitzat un conjunt de tallers que tenen com a objectiu crear un espai en el qual oferir a les dones l'oportunitat de reunir-se i anar descobrint i gaudint la pròpia essència femenina. Així doncs, els tallers que es plantegen no fan èmfasi en una activitat contreta, sinó que la motivació final és aconseguir, amb voluntat d'entendre i viure, què vol dir ser dona.


En concret, s'han programat set sessions setmanals d'una hora i mitja a dues hores cadascuna. Totes elles són gratuïtes, tot i que cal inscripció prèvia per a cada taller: les participants només cal que portin una estoreta o una tovallola. Cada sessió tindrà tres parts: una primera part de ioga i meditació; una segona dedicada al contingut específic del dia, i una tercera part de ball.


Les sessions programades són les següents: "La comunicació: el poder de la paraula, el llenguatge corporal" (7 de novembre); "The nothing box. La caixa buida" (14 de novembre); "Alimentació de la dona" (21 de novembre); "Diagrama lunar. Les quatre dones/deesses" (28 de novembre); "La dona salvatge. Conte: Piel de foca, piel del alma" (5 de desembre); "Anatomia de la dona: sòl pelvià i sexualitat conscient" (12 de desembre), i "El cercle de les dones" (19 de desembre).
Els tallers es duran a terme a la Sala Polivalent de l'edifici dels Serveis Socials, al carrer del Quarter, 4. Les inscripcions es poden fer a dones@elvendrell.net i als telèfons 977 15 43 16 i 977 18 10 66.



©2019 Ajuntament del Vendrell