10-06 rp eina macronetworking02 webEl regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, acompanyat per Josep Alberti (Grera.net) i per Paolo Vedoya (Xarxa Emprenedora), va presentar la nova edició de la jornada Macronetworking empresarial. Aquest és un dels principals esdeveniments que organitza la Xarxa Emprenedora per fomentar la relació entre les empreses i que enguany tindrà lloc el proper dijous 9 d'octubre, a l’Hotel Vita Coma-ruga, a partir de les 9.30 h.

Es tracta d'una activitat que té un format de trobada d'entrevistes curtes i bidireccionals entre les empreses participants, i està inspirat en l'speed-dating, però adaptat al món empresarial. En cadascuna de les entrevistes, els participants han d'exposar, de forma breu, clara i concisa, què fan i quines oportunitats de col·laboració hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

La previsió és que, durant tota la jornada, els empresaris participants obtinguin una nova xarxa de contactes, generant una primera trobada entre empreses tant del Penedès com d’arreu de Catalunya, i dels quals de ben segur se n’obtindrà un rendiment a mitjà i llarg termini, com ja s’ha demostrat en actes d’aquest estil.

L’objectiu és aconseguir que les empreses participants obtinguin més de 50 contactes. En un sol dia, els assistents podran donar a conèixer la seva activitat, trobar nous proveïdors, col·laboradors i/o clients, i, en general, establir nous contactes i desenvolupar idees i projectes per al futur del seu negoci.

L’activitat és gratuïta i els assistents només han de pagar la quantitat de 25 €, corresponents al càtering.

Les experiències anteriors, com ara la jornada Getting Contacts, celebrada l'any 2010, amb una participació de més de 150 empreses, i l'edició del Macronetworking de l'any passat, amb un centenar d'assistents, confirmen que es tracta d'una eina útil per a les empreses a l’hora d’establir relacions a diferents nivells: aconseguir nous clients, proveïdors i col·laboradors d’una manera fàcil, directa, gratuïta i sense grans desplaçaments.

Programa de la jornada

09:30 h – Recepció i acreditació dels assistents

10:00 h – Benvinguda institucional

10:15 h – Taula rodona d’experiències emprenedores d’èxit

10:45 h – Esmorzar networking

11:15 h – 1a ronda d’entrevistes

13:45 h – Dinar networking

15:00 h – 2a ronda d’entrevistes

17:30h – Cloenda de la jornada

Lloc: Hotel Vita Coma-ruga (av. Brisamar, 44-50, de Coma-ruga)

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, agraeix, d’una banda, la col·laboració de l’Hotel Vita Coma-ruga per la cessió de l’espai i, de l’altra, el suport de Grera.net per l’organització.

 

Per a més informació

Truqueu al 900 33 88 33 o envieu un correu a espaiempresarial@leina.org.



©2019 Ajuntament del Vendrell