09-22 cartell mural saludablew"Dóna la cara!" és una campanya que ha engegat l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell per al proper 16 d'octubre, amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació.

 

Des d'ara i fins al 14 d'octubre, es convida els joves (i no tan joves) del Vendrell a penjar un selfie al perfil de l'Àrea de Joventut (Joventut El Vendrell) de la xarxa social Facebook. Els joves han de donar la cara per l'alimentació saludable fent-se un autoretrat en què apareguin amb un element saludable o bé fent una activitat que s'interpreti com a saludable. L'única condició per participar-hi és que la fotografia transmeti la idea d'alimentació i vida saludable.

Amb totes les imatges que es arribin al mur del perfil de Facebook Joventut El Vendrell, es farà un mural que es donarà a conèixer el dia 16 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Alimentació. A més, tindrà lloc un sorteig de 100 € entre tots els selfies presentats que compleixin el requisit de transmetre la idea d'alimentació i vida saludable.

L'Àrea de Joventut anima els vendrellencs perquè s'hi engresquin, ja que és una manera d'aportar un granet de sorra més a la conscienciació d'una part del benestar fonamental com és l'alimentació saludable.



©2019 Ajuntament del Vendrell