09-18 talo aigües carites 250Aigües de Tomoví ha donat 2.500 € a l’agrupació local de Càritas Parroquial perquè els pugui destinar als seus programes dirigits als vendrellencs amb dificultats econòmiques, socials i personals.

El president d’Aigües de Tomoví, Jaume Escarré, ha lliurat el taló al president de Càritas, Joan Carles Guitart, que ha agraït la col·laboració que sempre han trobat de l'empresa mixta del servei d'aigües del Vendrell. D'altra banda, Jaume Escarré ha elogiat la tasca que fan Càritas i els seus col·laboradors i, per això, des d'Aigües de Tomoví es creu oportú destinar una part dels beneficis obtinguts a aquesta entitat.

En aquest sentit, Jaume Escarré ha recordat que l'any passat ja es va col·laborar amb Càirtas per a la compra d'unes neveres que permeten poder fer arribar el dinar a nens i nenes de famílies amb dificultats econòmiques a través dels Casals d'Estiu.

A tot això, s'hi ha d'afegir l'aprovació que es va fer l'any passat de les tarifes socials en el consum d'aigua, més baixes, adreçades a aquelles famílies que es troben en una situació econòmica delicada.



©2019 Ajuntament del Vendrell