08-28 entrega premis 3 webAhir a la tarda, a la Sala del Portal del Pardo, es va fer el lliurament de premis del Concurs de Pintura del Vendrell 2014. L’acte va coincidir amb la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades i de la del guanyador del Concurs del 2012, Robert Martí.

El primer premi, de 1.800 euros, concedit per Serveis Mèdics Penedès, va ser per a l’obra Assajos dels Nens del Vendrell de Josep M. Batlle, de Lleida. Com a guanyador del primer premi, exposarà el 2016 coincidint amb la cinquena edició del Concurs.

El segon premi, de 1.000 euros, concedit per Barnadas Assessors, SL, va ser per a l’obra Passa el temps i...de Joan Josep Català, d’Alpicat.

I el tercer premi, de 750 euros, concedit per l’Ajuntament del Vendrell, va ser per a l’obra El Vendrell, llum, color i vida de Julio García, d’Abrera.

D’altra banda, va rebre una menció l’obra Rotonda de l’avinguda Baix Penedès de Lucas Bravo, del Vendrell

Les dues exposicions es podran visitar a la sala vendrellenca fins al dissabte 27 de setembre, en el següent horari: de dilluns a divendres, de 18 h a 20:30 h, dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20:30 h. Diumenges i festius la sala romandrà tancada.

 

Fullet de l'exposició del Concurs de Pintura©2019 Ajuntament del Vendrell