Cultura urbana wAquest 2014 els actes principals de la jornada "El Vendrell. La Cultura Urbana" es duran a terme el dissabte 6 de setembre a la tarda a la plaça Nova, i consistiran en una competició de break i una batalla de MC.

 

En aquest cèntric espai, a partir de les 16 h, començarà la competició de break internacional, en modalitat de dos contra dos i amb la presència enguany de jutges destacats: Khalil (França), Delta (Itàlia) i Hamza (França). La parella guanyadora rebrà un premi de 200 euros.

D'altra banda, la batalla de MC es farà a partir de les 19.30 h, també a la plaça Nova, amb la presència com a jutges de Brian (Rapvivoros), Rob (Cutty Raps) i Zim (Zim & the Zums). El guanyador obtindrà 100 euros i el segon classificat 40 euros.

La finalitat principal de la jornada "EL VENDRELL. LA CULTURA URBANA" és recolzar la creació jove contemporània al voltant del grafit i de l'art urbà.

En aquesta 4a edició de la jornada s'ha apostat per canviar de dia el Concurs de grafits, que es farà al llarg del dissabte 20 de setembre als Jardins d'Emili Vidal del Pèlag. Per completar aquest dia, a partir de les 17 h hi haurà una exhibició de les escoles L'Aulatres, escola d'Arts escèniques del Vendrell; l'Aulatres, Hip Hop Dance School de Reus, i La Factoria del Vendrell.

Les inscripcions per a les activitats que s'hi duran a terme es poden fer a través del facebook "El Vendrell. La Cultura Urbana Breakdance" i "Batalla de MC El Vendrell Cultura Urbana". Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a la Regidoria de Joventut, al telèfon 977 66 32 89 .

El certamen "El Vendrell. La Cultura Urbana" està organitzat per les regidories de Cultura, Joventut i Festes, juntament amb el Pla de Barris, i per diversos grups de joves del municipi.



©2019 Ajuntament del Vendrell