07-31 ple2 250En el Ple extraordinari d'aquest migdia s'ha pres coneixement, per unanimitat de tots els grups polítics, de la renúncia al càrrec de regidor de l'Ajuntament del Vendrell presentada pel regidor del Partit dels Socialistes de Catalunya, Joan Josep Nin Esteban. Nin ocupava fins ara les regidories de Policia Municipal, Contractació i Serveis Jurídics.

 

Per tal d'ocupar la vacant de regidor del grup del PSC, el Ple ha acordat també sol·licitar a la Junta Electoral Central que sigui expedida la credencial acreditativa de la condició d'electe a favor de Rafel Gosálvez Vidal, atès que és el següent membre de la llista electoral del Partit dels Socialistes de Catalunya. Gosálvez, que ocupava el número 8 de la llista socialista com a independent, prendrà possessió del càrrec en el proper Ple de l'Ajuntament del Vendrell.

El passat dilluns, Joan Josep Nin va presentar a l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, la renúncia al càrrec de regidor de l'Ajuntament. Segons ha explicat en el Ple, els motius de la renúncia responen a "conviccions personals i íntimes" i a la determinació que s'ha acabat una etapa de la seva vida i que cal començar-ne una altra.

Nin ha reiterat que està satisfet de la feina que ha dut a terme i de l'experiència acumulada en aquests tres anys de legislatura i ha desitjat a tots els regidors i regidores "encert" en la gestió del que queda de mandat. Així mateix, Joan Josep Nin ha volgut deixar clar que la seva decisió d'abandonar el càrrec no respon a cap mena d'enfrontament ni ressentiment personal i ha apel·lat a la voluntat de servei públic que ha de moure les decisions de totes les persones que es dediquen a la política.

En la sessió, tots els grups polítics han expressat el seu agraïment a Joan Josep Nin per la tasca desenvolupada com a regidor i pel seu tarannà col·laborador en aquests anys, i alhora, li han desitjat molta sort en la seva nova etapa.

Al Ple d'avui s'ha excusat l'absència dels regidors Jaume Piñol (JpV) i Jaume Domingo (CiU).©2019 Ajuntament del Vendrell