07-25 rp EINA2 250Mitjançant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que ha rebut l’EINA, a la primera setmana d’agost, deu persones beneficiàries de la renda mínima d’inserció (PIRMI) començaran un contracte laboral de sis mesos per donar suport al servei de neteja a la via pública.

La selecció s’ha fet a partir d’una llista, facilitada per la Regidoria de Serveis Socials, de 97 persones que perceben el PIRMI i que estaven inscrites al SOC. El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “l’objectiu és facilitar la inserció laboral d’aquestes persones i ajudar-los a millorar la seva situació econòmica que, en aquest casos, és molt greu”.

En aquest sentit, en el mateix període de contractació, les deu persones rebran formació bàsica en competències lingüístiques en escriptura, per tal d’elaborar un currículum, i en expressió oral, per preparar entrevistes de feina.

Kenneth Martínez també ha dit que “a través de plans d’ocupació extraordinaris i d’altres relacionats amb el Pla de Barris, des del gener del 2014, s’han pogut fer contractes a un total de 45 persones per desenvolupar tasques de neteja i manteniment d’espais públics”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell