07-22 cursa popular01 250Sota el lema "Fent km, fas escola", el passat diumenge 20 de juliol els carrers de la vila van tornar a acollir la tradicional Cursa Popular Vila del Vendrell, organitzada pel Patronat d'Esports i el Club Runners El Vendrell.

Enguany, el caràcter solidari de la cursa va fomentar que a la Rambla, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d'esport en família. Tots els corredors, grans i petits, van fer la seva contribució amb un donatiu voluntari. En total es van recollir 476 €, que el regidor d'Esports, Sergi Teruel, va lliurar al president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís, per tal de poder becar nens i nenes del Club que per motius econòmics tenen dificultats per practicar l'atletisme.

Hi van participar 400 corredors de diferents edats, entre masculins i femenins. Dels participants de la cursa infantil de 350 m, Ireneu Uberni, del Club Patí Sant Ramon, i Maria Díaz Serra, del Xafatolls de Mollerussa, van ser els guanyadors. En la cursa de 700 m, creuaven en primera posició la línia de meta Senou Oliveras, del Club Runners El Vendrell, i Alina Frischknecht, de Suïssa. Pel que fa a la darrera prova infantil, de 3 km, s'imposaren Ayoub El Hajjioui, de l'AA Catalunya, i Gemma Díaz, del Gavà Triatló.

En la prova open de sis quilòmetres, els diferents corredors van completar dues voltes al circuit, animats en tot moment pels vendrellencs que no es van voler perdre un dels clàssics esportius de la vila. Els guanyadors van ser Abderrazak Samaoui, de Vilafranca del Penedès, i Núria Ribalta, del Xafatolls de Mollerussa, en les respectives categories masculina i femenina. En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement: els primers d'arribar a la meta van ser Abdelkadous Moujnia (masculí) i Carol Crespo (femení).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Matí Carnicer; del regidor d'Esports, Sergi Teruel, i del president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís.

En finalitzar l'acte, el president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís va agrair i felicitar la tasca realitzada pels voluntaris i la solidaritat dels corredors, i va recalcar que el Club Runners El Vendrell està obert a tots els esportistes, vendrellencs que vulguin practicar aquest esport i pertànyer al Club. Sergi Teruel, per la seva banda, va agrair l'esportivitat i solidaritat als corredors, i al Club Runners El Vendrell, la seva implicació en l'organització de la cursa. Teruel també va desitjar que amb el lema "Fent km, fas escola" es potenciï l'atletisme al Vendrell i que cap infant es quedi sense fer l'esport que més li agradi.



©2019 Ajuntament del Vendrell