06-26 Premis 2014wPer setè any consecutiu, aigües de tomoví, l'empresa mixta que gestiona el Servei Municipal d'Aigües del Vendrell, ha organitzat una nova edició del Concurs de Dibuix Infantil. Ha resultat guanyadora l'Ariadna Baena Villena, de l'escola Pla de Mar. Ahir va rebre el seu premi, una tablet Samsung Galaxy Tab3 lite, de mans del president d'aigües de tomoví i regidor d'Aigües de l'Ajuntament del Vendrell, Jaume Escarré, acompanyat pel gerent de l'empresa, Sergi Martí.

 

A més, van rebre els seus premis (un joc educatiu El Mundo Sumergido) els set finalistes: Pau Alonso Medina, de l'escola Àngel Guimerà; Yolanda Moreno López, Mariona Cusidó, Pau Llobregat Garcia, Anna Rovirosa Naudó i Marta Castro Martínez, del Col·legi Sagrat Cor, i Adrià Martínez Dengra, de l'escola Pau Casals.

Tots ells, van reflectir en els seus dibuixos la importància d'usar l'aigua de forma responsable i eficaç. El lema d'aquest any ha estat "Explica'ns la teva aventura per salvar el planeta" i ha incorporat novetats destacades. La més important és que els joves alumnes han participat a través de la microsite www.heroisdaiguesdetomovi.es, en la qual els nens trobaven uns elements de la vida quotidiana amb els quals muntar un collage per poder preparar un breu relat que girés entorn de la gestió eficient i racional de l'aigua.

Com cada any, la participació dels nens i nenes del Vendrell ha estat un èxit. En total, hi han participat 204 alumnes de 3r i 4t de primària de les escoles Teresina Martorell, Àngel Guimerà, Pau Casals, Pla de Mar, Àngels Garriga i Sagrat Cor. El regidor Jaume Escarré ha agraït la seva participació i la implicació de les escoles, i ha destacat que "tot i que actualment no tenim problemes de sequera ni de falta d'aigua, hem de treballar ara pensant en el futur, ja que l'aigua que llencem avui pot ser imprescindible el dia de demà".©2019 Ajuntament del Vendrell