06-19 programa esportiuwA banda del Campus Multiesport d'Estiu que s'iniciarà el 30 de juny i durarà fins al 29 d'agost per a nens i nenes de 3 a 14 anys, el Patronat d'Esports ha obert la inscripció dels cursos de natació d'estiu per a la piscina de l'avinguda del Camp d'Esports i la de la carretera del Dr. Robert.

Uns cursos que van des de la iniciació fins al perfeccionament, i que estan adreçats a nens i nenes des dels 2 fins als 14 anys.

Durant els mesos d'estiu ambdues piscines romandran obertes de forma alternativa, segons les següents dates: del 7 de juliol al 3 d'agost, la piscina de l'avinguda del Camp d'Esports i del 4 al 31 d'agost, la piscina de la carretera del Dr. Robert.

D'altra banda, enguany, des del 7 de juliol al 31 d'agost, s'oferirà una nova i actualitzada oferta amb més de 68 activitats que es realitzaran en les dues instal·lacions, algunes de les quals també es duran a terme els dissabtes i diumenges. Els horaris d'obertura seran: de dilluns a divendres de 6.30 h a 22 h, dissabtes de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h i diumenges de 10 h a 14 h.

INAUGUREM L'ESTIU AL TENNIS


El proper dissabte 21 de juny el Patronat d'Esports del Vendrell Inaugurarà la temporada d'estiu amb una jornada de portes obertes a la piscina municipal descoberta del Complex Esportiu Club Tennis Vendrell. El mateix dia, a la nit, també s'ha organitzat un torneig de pàdel, en el qual 12 parelles s'enfrontaran en diversos partits a partir de les 20h.

Igual que a l'anterior temporada, l'horari serà de 10:30h a 20h. A partir del 16 d'agost es tancarà una hora abans, a les 19h. Per altra banda es mantenen els preus dels anys anteriors (3,5€ adults i 3€ infants). Els usuaris amb carnet del PME tindran una reducció de preu, i els jubilats, pensionistes i menors de 4 anys tindran l'accés gratuït. Una novetat d'aquest estiu és el pack de 10 accessos a la piscina, que inclou 2 accessos gratuïts.

Els usuaris també podran gaudir del servei de bar, situat a la terrassa exterior que hi ha a l'entrada de la piscina. A més, també s'ofereixen ofertes per celebracions de grups que inclouen el preu de l'entrada i el servei del bar. La piscina té diversos serveis com són la zona de picnic, el jacuzzi i la platja per entrar a l'aigua, que és perfecte com a zona lúdica pels més petits.

Per altra banda, amb l'obertura de la piscina descoberta, s'inicia també l'horari d'estiu de les
instal•lacions, que estaran obertes de dilluns a dissabte de 9h a 22h i els diumenges de 9h a 20h. Durant aquestes hores, es podran reservar tant les pistes de tennis i pàdel com el pavelló multiesportiu.

Cada dia, de 9h a 16h, es poden llogar les pistes de tennis i pàdel a preu reduït. De la mateixa manera, el pavelló també comptarà amb aquest descompte. A les instal·lacions del Tennis i, al llarg de l'estiu, es seguiran oferint els cursos de tennis per als més menuts. Tant adults com infants també podran fer classes particulars o en petits grups de tennis i de pàdel, amb la facilitat de combinar els horaris com els hi sigui més pràctic. Aquests cursos i classes, també gaudiran de preus reduïts en el mateix horari que les pistes de lloguer. El regidor d'Esports, Sergi Teruel, vol motivar a tots els vendrellencs i vendrellenques a seguir fent esport ara que arriba el bon temps i l'estiu donant mostres que des del Patronat d'Esports, l'activitat esportiva no s'atura mai.



©2019 Ajuntament del Vendrell