06-17 Turismar 2013 10 Ramon Costa 250Del 20 al 24 de juny, la 28a edició de la fira Turismar omplirà de nou la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga, que segons la regidora de Promoció Econòmica, Àngels Turdiu, "es convertirà, un any més, en l'aparador d'una seixantena d'estands multisectorials, que enguany incorpora com a novetat la Mostra de Cervesa Artesana Catalana". El promotor d'aquesta mostra, Jaume Bundó, ha explicat que "hi haurà la representació de vuit marques de cervesa artesana". Per quatre euros es podrà adquirir el got commemoratiu i una degustació, i les degustacions posteriors tindran un preu d'entre un euro i un euro i mig.

A part d'aquesta novetat, el Turismar mantindrà el programa d'activitats paral·leles a la fira, entre les quals cal destacar el castell de focs de la Revetlla de Sant Joan, que, per tercer any consecutiu, es farà gràcies a l'aportació econòmica de comerciants de les platges. El representant de l'Associació de Comerciants de les Platges, Jesús Navarro, ha dit que "en l'aportació econòmica hi han participat uns quaranta comerços, que han apostat per donar una bona benvinguda a l'estiu en un dels cap de setmanes amb més ocupació turística de l'any". En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Jaume Escarré, que comparteix Regidoria amb Àngels Turdiu, ha posat de relleu que "el Turismar seran cinc dies plens d'activitats que marcaran l'inici d'una temporada d'estiu que s'espera que sigui bona".

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha explicat que "el Turismar va néixer amb la voluntat de marcar l'inici de la temporada d'estiu com un aparador de les nostres platges i de l'oferta turística, avocant-nos a un turisme familiar i de qualitat". La recuperació de la Bandera Blava de la platja de Sant Salvador i la ISO integrada 9001-14001 són una mostra de la qualitat de totes les platges del Vendrell i el compromís de respecte amb el medi ambient. El turisme i el comerç són els dos pilars en què s'assenta l'economia local i, per a aquest any, es preveu una bona temporada d'estiu. Segons Martí Carnicer, "ja hem tingut alguns indicis que es començarà un bon estiu, per l'increment d'ocupació turística que ja hem registrat aquest any per Setmana Santa i els pont de maig i de la Pasqua Granada".

La inauguració de la fira Turismar tindrà lloc el divendres 20 de juny, a les 20 h, a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga.

El programa d'actes es pot consultar al web municipal http://www.elvendrell.net/fira-turismar-cid-593.

Foto: Ramon Costa



©2019 Ajuntament del Vendrell