06-13 Conveni CamerataXXIwL'Auditori Pau Casals i l'Orquestra Simfònica Camerata XXI han fet un pas més per continuar reforçant i donant continuïtat a la col·laboració que mantenen de fa anys, amb la signatura d'un nou conveni de col·laboració per a un nou any, que es va fer el passat dimecres a l'equipament de Sant Salvador.

 

En virtut d'aquest acord, aquest 2014, a més de les dues actuacions de l'Orquestra previstes en el programa del Festival Internacional de Música Pau Casals, ja habituals del certamen, el públic de l'Auditori podrà gaudir de dos concerts més. Tot i aquest increment d'actuacions, el cost del conveni és el mateix que el de l'any passat, ja que ambdues parts han fet un esforç per tal d'optimitzar recursos.

En aquest sentit, Juli Grandia, gerent de l'Auditori Pau Casals, ha explicat que "en temps difícils com aquests, cal sumar esforços i generar complicitats per tirar endavant, molt especialment en l'àmbit cultural". Grandia ha ressaltat que fa vint anys que l'Auditori i la Camerata XXI comparteixen els mateixos objectius i que sempre hi ha hagut una gran sintonia.


De la seva banda, Xavier Blanc, president de la Fundació privada Camerata XXI, ha destacat la importància de col·laborar amb institucions com l'Auditori Pau Casals, ja que gràcies a acords com aquest han pogut afrontar en millors condicions el repte de fer sonar música simfònica pròpia a les comarques de Tarragona.

Durant la signatura del conveni, el regidor de Cultura, Albert Solé, va posar de relleu el valor que té la trajectòria de l'Orquestra Camerata XXI i la importància que té al nostre territori el fet de poder-ne gaudir de forma periòdica.

El conveni amb la Camerata XXI és un dels convenis que ha signat recentment el Patronat de l'Auditori, com ara amb Paper de Música de Capellades, el Taller de Músics de Barcelona, l'ESMUC o el Brossa Quartet de Corda.



©2019 Ajuntament del Vendrell