06-10 Foto SixterswAquest diumenge 15 de juny, a les 18 h, el Cicle de concerts a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals arribarà al seu final amb l'actuació del quartet vocal SIXTERS, acompanyades pel pianista Alex de Castro. En aquest concert, titulat Sixerstime, presentaran un repertori de "música negra".

 

L'any 1993, a partir de la iniciativa d'unes estudiants de música, neix el Sextet Vocal Impromptus, que més endavant passarà a anomenar-se Sixters. Actualment, Sixters és un quartet vocal femení format per Esperanza Miguel, Jordina Moreso, Joana Vidal i Montse Esquerda.

El repertori de Sixters comprèn des d'espirituals negres, gospel i estàndards (anglesos i americans), fins a incursions en el món dels ritmes i sons africans. La seva principal motivació és fer arribar al públic un repertori original i diferent amb el seu estil personal i homogeni amb el qual han fet concerts i gires arreu de Catalunya i d'Espanya i han participar en diferents mitjans de comunicació, com TV3.



©2019 Ajuntament del Vendrell