05-27 cloendajoverxlocupacio1 250La setmana passada va tenir lloc a L'EINA Servei d'Ocupació la cloenda del projecte "Joves per l'ocupació", edició 2012-2014. Aquest programa, que a final de l'any passat va iniciar un nova edició, té una durada de 15 mesos i va dirigit a persones d'entre 16 i 25 anys en situació d'atur i sense el graduat en l'ESO. Combina accions d'orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d'experiència professional en empreses, facilita la seva inserció laboral i fomenta el seu retorn al sistema educatiu.

En acabar l'acte, el regidor d'Ocupació, Kenneth Martínez, va entregar als assistents un diploma acreditatiu de la seva participació en el projecte.

La formació rebuda en funció de l'especialitat triada ha estat:

Activitats auxiliars de comerç (290 hores)

Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica (330 hores)

Operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics (390 hores).

Aquest programa de formació alternat amb el treball pretén estimular la formació i l'aprenentatge de les persones joves que han abandonat el sistema educatiu mitjançant el seu contacte amb l'empresa.

El programa "Joves per l'ocupació" està subvencionat pel SOC, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.



©2019 Ajuntament del Vendrell