06-02 festabicicleta foto general 1 250Més de 1.300 persones han pedalejat aquest cap de setmana amb motiu de la 72a edició de la Festa de la Bicicleta del Vendrell. L'acte va reunir associacions, entitats, grups escolars i tot tipus de persones que van gaudir amb la bicicleta pels carrers de la vila. D'altra banda, es van recaptar 425 euros amb la venda de butlletes solidàries de la 72a Festa de la Bicicleta, que es destinaran al projecte solidari "Fem pinya", promogut per la colla castellera Nens del Vendrell, per garantir una bona alimentació als infants que, per motius econòmics i familiars, es troben en una situació de vulnerabilitat. Els premis de la 72a Festa de la Bicicleta van ser els següents:

Guanyadors de carrosses (en van participar cinc):
1r premi, dotat amb 500 euros, per a l'Escola Pau Casals
2n premi, dotat amb 350 euros, per als Pastorets del Vendrell
3r premi, dotat amb 200 euros, per a l'Escola Àngel Guimerà

Guanyadors al grup més nombrós:
Premi de 200 euros a l'Escola Marta Mata, amb 223 participants

Grup més original:
Premi de 250 euros al grup del Pèlag, sota el títol "Víkings del Vendrell"

Bicicleta més original:
1r premi d'un cofre VIP "Catalunya experiències a la carta", cedit per Viatges Penedès, per al grup Bon dieee, sota el títol "Els Rucs"

120 ciclistes a la 7a Pedalada Nocturna

Dissabte a la nit, 120 ciclistes van participar en la 7a Pedalada Nocturna pel terme municipal, organitzada com a acte previ a la festa grossa. El mateix dissabte, la Rambla també va acollir la tercera mostra "Tot sobre rodes", amb estands dedicats al món de la bicicleta i tallers infantils, en col·laboració amb l'agrupació de cultura popular L'Embarcada.

Des de l'organització de la Festa de la Bicicleta es vol agrair especialment la seva participació desinteressada a totes les persones que van col·laborar i prendre part activa en la celebració d'aquesta festa durant tot el cap de setmana.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell