05-22 Casals Estiu 250El dilluns 2 de juny s'inicien les inscripcions per als Casals d'Estiu, adreçats a nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2010, i promoguts cada any per l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell. Els Casals s'organitzen per donar una resposta a la demanda de les famílies, amb la finalitat de cobrir un espai desocupat dels menors del municipi amb activitats de caire educatiu i, alhora, lúdic.

Enguany s'ha signat conveni amb l'Agrupament Escolta Tant Com Puc, l'Esplai Zig-Zag i l'Associació de lleure Trèvol, per desenvolupar els Casals d'Estiu tant al nucli del Vendrell (a l'escola Teresina Martorell) com als barris marítims (a l'escola Els Secallets).

Els Casals d'Estiu al Vendrell es desenvoluparan a través de diferents projectes segons la franja d'edats: per als Nap-buf (nascuts del 2088 al 2010), seran les tradicions i les festes populars del Vendrell; per als Ganàpies (nascuts del 2005 al 2007), seran les cultures i els costums de diferents països, i per als Murris (nascuts del 2002 a 2004), el far west, amb la construcció d'un petit poblat indi. A Coma-ruga, aquest any serà un projecte de lleure inclusiu que respon a la demanda feta per les famílies. En tots dos casos, els infants es poden apuntar per setmanes i hi ha descomptes si es fan dues setmanes seguides, i també per a famílies nombroses i monoparentals que estiguin empadronades al Vendrell. Hi haurà serveis d'acollida i de menjador.

D'altra banda, per a joves de 1r a 4t d'ESO es torna a organitzar el Pira't estiu, que té una durada de tres setmanes: les dues primeres comptaran amb diferents activitats i la tercera es farà una acampada de cinc dies al Montseny.

Per a més informació, cal adreçar-se al Centre cívic L'Estació (tel. 977 66 32 89) i al Centre Cívic de Coma-ruga (tel. 977 68 16 96).

Díptics informatius



©2019 Ajuntament del Vendrell