05-26 rp torneig santacana foto grup600 webEl proper cap de setmana, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, tindrà lloc el XXII Torneig Andreu Santacana. Seran dues jornades d'hoquei sobre patins dedicades plenament a la base del CE Vendrell i amb equips convidats que, en total, sumaran uns 300 participants, tot un rècord per a un Torneig plenament consolidat i que en aquests moments ha renovat la seva comissió organitzadora.

Un any més es comptarà amb la presència de seleccions territorials (Barcelona, Lleida, Tarragona i Andorra) en la categoria infantil. Els equips convidats en altres categories són el Cambrils, el Bell-lloc, el Calafell, el Sant Ramon, el GeieG, el Reus Deportiu, l'Igualada, el Vic, el Lleida Llista Blava, el Vilafranca i el Noia.

En total hi haurà unes vint hores d'hoquei. Dissabte al matí es dedicarà a les categories de Minihoquei i Escola i entre dissabte a la tarda i el diumenge es jugaran les lliguetes i les finals a quatre de la resta de categories. La part esportiva anirà acompanyada durant tot el cap de setmana per activitats paral·leles per fer la festa de l'hoquei base encara més gran. A tot això, s'ha d'afegir la presència de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell a la Fira d'Entitats Esportives que tindrà lloc el dissabte al matí a l'avinguda del Camp d'Esports.

A la presentació del Torneig, el regidor d'Esports, Sergi Teruel, va destacar els èxits esportius de l'hoquei vendrellenc, tant del primer equip com de la base, "la qual cosa és una mostra més de la bona feina que s'està fent des de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell"; i va posar de relleu que "el Torneig Andreu Santacana està plenament consolidat i és la festa per als infants, els entrenadors i les famílies de l'hoquei base". Teresa Figuerola, vídua d'Andreu Santacana, va aprofitar per felicitar la Secció d'Hoquei del CE Vendrell pels èxits aconseguits en tots els nivells i va recordar que "l'Andreu sempre va creure en l'esport base perquè esdevingui el futur del nostre Club". Lluís Ferrer, membre de la família Santacana, va agrair especialment a la nova comissió organitzadora el seu treball i va felicitar els seus membres per l'organització del Torneig "tant a nivell esportiu com per les activitats paral·leles que s'organitzen". Des de la comissió organitzadora es va dir que "l'objectiu era mantenir el Torneig Andreu Santacana com la festa de l'hoquei base del Vendrell i convidem altres equips perquè la gaudeixin amb nosaltres". El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, va explicar que "el Torneig és un referent per a la nostra base que està pujant d'una forma molt important" i va agrair la feina de la comissió organitzadora "perquè sense ells no es podria tirar endavant".

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, per tancar l'acte de presentació, va manifestar que "és molt important aconseguir una bona relació entre els equips sèniors i la base, i això es pot veure en cada final de partit de l'OK Lliga, quan els jugadors del primer equip piquen les mans dels nens i les nenes que els esperen a la tanca que dóna accés al vestidor". Carnicer també va dir que "a través de l'esport base els nois i noies s'estan formant com a persones amb els valors del treball, la cohesió, la humilitat, l'ambició i, també, la companyonia i la solidaritat". Finalment, l'alcalde va desitjar "que, durant el Torneig Andreu Santacana, les famílies dels equips convidats passin un bon cap de setmana i s'emportin una bona imatge de la nostra vila".

Al web www.hoqueivendrell.com hi trobareu més informació sobre els horaris dels partits.

Programa



©2019 Ajuntament del Vendrell