05-26 festa bicicleta cartellwEl cap de setmana del 31 de maig i l'1 de juny tindrà lloc la 72a Festa de la Bicicleta del Vendrell.
Novament, amb la campanya "Pedalem junts per una mateixa causa", s'intentarà recollir el màxim de fons a favor d'una causa benèfica.

Les persones que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa solidària ho podran fer amb el donatiu d'un euro i entraran en el sorteig d'una bicicleta tot terreny Colouer. En aquesta ocasió, els recursos obtinguts aniran destinats al projecte 'Fem pinya'.

La iniciativa 'Fem pinya' és una campanya solidària que va néixer l'estiu passat al Vendrell amb l'objectiu de garantir una bona alimentació a tots els nens i nenes del municipi, i en especial a aquells que, per motius econòmics i familiars, es troben en una situació de més vulnerabilitat.

Els actes de la Festa de la Bicicleta s'iniciaran el dissabte 31 de maig amb la III Mostra Tot Sobre Rodes. Aquesta és una proposta totalment consolidada que omplirà la Rambla del Vendrell d'estands dedicats al món de la bicicleta, així com de tallers infantils de 10 a 1 i de 5 a 8. Aquesta primera jornada de la Festa de la Bicicleta es clourà a partir de les 9 amb la setena Pedalada nocturna que realitzarà el recorregut el Vendrell -Coma-ruga- el Vendrell.

El diumenge 1 de juny, a les onze del matí, tindrà lloc l'activitat estrella, amb la sortida de les bicicletes i carrosses. El recorregut s'iniciarà a l'avinguda del Camp d'Esports i finalitzarà a la Rambla.

A partir de la una del migdia, a la Rambla, s'entregaran els premis, que tenen una dotació econòmica que va dels 200 als 500 euros repartits en categories com carrosses, grup més nombrós o grup més original. També hi haurà 3 premis especials per a les bicicletes més originals.

Podeu consultar els horaris de les activitats i les bases per participar en la Festa de la Bicicleta a la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell www.elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell