05-15 platja sant salvador webL'ADEAC-FEE (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) ha tornat a atorgar la bandera blava, que certifica la qualitat ambiental de les platges, a les platges de Coma-ruga i del Francàs. I aquest any l'ha recuperat la platja de Sant Salvador, després de quatre anys de no tenir-la a causa de l'aparcament que està situat a la zona limítrofa de la platja, al sector de les Madrigueres, el qual no presentava les condicions correctes segons l'ens que fa l'avaluació de les platges. Com que aquest aparcament continua enguany en el mateix lloc i estat, des de la Regidoria de Turisme i Platges s'entén que aquest canvi de criteri pot ser degut al fet que les tres platges del Vendrell tenen la certificació integrada ISO 9001-14001, que reconeix la seva qualitat i gestió medioambiental.

En aquest sentit, la regidora de Turisme i Platges, Àngels Turdiu, s'ha mostrat satisfeta per aquest canvi de criteri que dóna la raó a l'Ajuntament del Vendrell, ja que sempre s'havia dit que "la de Sant Salvador és una platja que reuneix les mateixes condicions i disposa dels mateixos serveis que les altres dues, tal com demostra el fet que també disposi del certificat internacional ISO".

D'altra banda, cal dir que l'Aula Aquàtica de la Masia Blanca ha rebut, també aquest 2014, el reconeixement de Centre Blau, gràcies al fet que entre els seus objectius hi ha l'educació ambiental sobre els ecosistemes litorals i el desenvolupament sostenible, així com la informació d'activitats relacionades amb el programa de banderes blaves.



©2019 Ajuntament del Vendrell