05-13 concurs dibuix Cartel-50x70-TOMOVI-2 webAigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, convoca la setena edició del seu Concurs de Dibuix Infantil, que en aquesta ocasió neix sota el lema "Explica'ns la teva aventura per salvar el planeta", amb l'objectiu de reflexionar sobre la importància d'usar l'aigua de forma responsable i eficaç.

El certamen incorpora novetats en aquesta edició. La més important és que els alumnes de 3r i 4t de primària de les escoles del Vendrell podran participar-hi a través de la microsite www.heroisdaiguesdetomovi.es.

Responsables del Servei Municipal d'Aigües visitaran les escoles per informar-les de la posada en marxa del Concurs, de les bases i de com participar-hi. Cada escola s'haurà d'enregistrar, incorporant les seves dades al web, i així accedir a www.heroisdaiguesdetomovi.es. A partir d'aquest moment, tots els alumnes del centre que desitgin participar-hi ho podran fer a través de la xarxa.

La segona novetat radica en la peça creativa. Els nens trobaran uns elements de la vida quotidiana amb els quals muntar un collage que serveixi de base per preparar un breu relat que girarà entorn de la gestió eficient i racional de l'aigua. Des de l'organització del certamen apunten que l'objectiu és que els més joves "creïn la seva pròpia història de com fer un ús intel·ligent de l'aigua en el seu entorn, a l'escola i a casa seva".

Tal i com ha explicat el president d'aigües de tomoví i regidor d'Aigües, Jaume Escarré, amb la posada en marxa del certamen digital, "l'Ajuntament del Vendrell i aigües de tomoví volen facilitar l'accés a tota la documentació, així com contribuir en el desenvolupament sostenible, estalviant en consum de paper".


Una iniciativa d'èxit

El Concurs de Dibuix Infantil compleix, amb aquesta, la seva setena edició. Cada any la participació dels nens i nenes del Vendrell ha estat un èxit. L'any passat hi van participar 625 alumnes de 3r i 4t de primària dels vuit centres escolars del municipi. "Cada any ens sorprenem de la capacitat dels escolars per plasmar de forma tan gràfica i creativa aspectes relacionats amb la gestió de l'aigua i el seu ús diari", explica Jaume Escarré.

Els premis d'aquest any consisteixen en una tablet per al guanyador i set jocs educatius El Mundo Sumergido.

El nom dels guanyadors es difondrà a través del web d'aigües de tomoví, www.aiguesdetomovi.cat, i de la microsite del Concurs www.heroisdaiguesdetomovi.es. També es podrà consultar a l'oficina del Servei Municipal d'Aigües, ubicada al carrer de la Carnisseria, a partir del 10 de juny.

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell