05-05 rp concurs roses 01 webEl cap de setmana del 10 i 11 de maig el Vendrell celebrarà el 18è Concurs de Roses al Centre cívic L'Estació.

Des de fa divuit anys, el Concurs de Roses és un acte per celebrar la primavera al Vendrell, ja que es pot gaudir dels colors i les olors que caracteritzen aquesta època de l'any. La Sala d'Actes del Centre cívic L'Estació s'omplirà de diferents varietats de roses per tal que siguin vistes pel públic visitant. Entre aquestes varietats, cal destacar la rosa Pau Casals, que porta el nom del Mestre i fill il·lustre del Vendrell. També hi ha lloc per a roses pròpies d'altres indrets, com la rosa varietat Ciutat de Reus, que ja fa uns anys que hi participa. Cal dir que cada any es fa més complicada la deliberació del Jurat per triar-ne les millors.

Tant el dissabte 10 com el diumenge 11 de maig tindrà lloc un dels actes més emblemàtics del calendari d'activitats que es duen a terme al Vendrell durant tot l'any, un acte que compta amb una gran participació i a la vegada té un gran volum de visitants. L'any passat hi va haver uns 120 participants i es van exposar un total de 2.000 roses. Pel que fa als participants, la majoria eren del Vendrell i de la comarca (Albinyana, Banyeres del Penedès, Calafell, la Gornal i Santa Oliva), així com d'altres poblacions, com ara Cubelles, Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca i Roda de Berà.
La regidora de Promoció Econòmica, Àngels Turdiu, convida tothom a participar en el Concurs de Roses del Vendrell i destaca que "qui no hi participi, que vingui al Centre cívic L'Estació a gaudir d'un espectacle ple de colors i olors". Aquest any, a més, el Concurs de Roses coincidirà dissabte amb la 3a Fira d'Entitats, que es farà a la Rambla; per tant, "els dos esdeveniments poden portar públics diferents a visitar els dos espais". El regidor Jaume Escarré, que comparteix regidoria amb Turdiu, destaca que "el del Vendrell és un concurs dinàmic i obert que rep el reconeixement per part d'altres ciutats roseristes, com Reus, Alpicat i Sant Feliu de Llobregat". I el president del CIT, Magí Mateu, preveu un cap de setmana que "convidarà molta gent a passejar pel centre comercial del Vendrell i conèixer les novetats de temporada".

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a la Regidoria de Promoció Econòmica, al Camí Reial, 13-17, del Vendrell (tel. 977 66 52 53). Les bases de participació es poden consultar al web municipal en l'enllaç següent: http://www.elvendrell.net/concurs-de-roses-cid-592.©2019 Ajuntament del Vendrell