DSC 6842wEl termini per participar en el II Concurs de Cartells per a la Fira de Santa Teresa 2014 estarà obert fins al proper 7 de juny a les 20 h. Així, qualsevol persona que tingui més de 18 anys, de manera individual o col·lectiva, pot presentar una única obra original i inèdita.


El tema del cartell és lliure, amb l'única obligatorietat que hi consti el text "Fira de Santa Teresa 2014 – El Vendrell – 9, 10, 11 i 12 d'octubre", tenint en compte que caldrà preveure un espai per afegir-hi dos o tres sectors paral·lels a la Fira. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l'Ajuntament del Vendrell (la base amb els logotips, la distribució i els colors es pot trobar ja al web www.elvendrell.net).

El veredicte del Jurat es farà públic l'11 de juny, a les 12 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament. El cartell guanyador serà premiat amb 300 euros i quedarà en propietat de l'Ajuntament del Vendrell, que pot reproduir-lo i adaptar-lo a diferents formats i suports per difondre la Fira de Santa Teresa del 2013.  Es poden consultar la totalitat de les bases a la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell, a l'apartat de Promoció Econòmica (www.elvendrell.net).



©2019 Ajuntament del Vendrell