04-23 cruyff court webEl proper dissabte 26 d'abril tindrà lloc el 3r Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions El Vendrell, a la instal·ació de Mas d'en Gual. En aquest torneig hi participaran uns 200 alumnes entre 8 equips masculins i 8 femenins de sisè de primària de les escoles Àngel Guimerà, Àngels Garriga, Pau Casals, Pla de Mar, Sagrat Cor, Els Secallets i els alumnes de 5è de l'Escola Marta Mata, que aquest any s'incorporen en aquest Torneig.

L'organització del Cruyff Court Campions El Vendrell és a càrrec del Patronat Municipal d'Esports i la Fundació Cruyff, amb la col·laboració de totes les escoles del municipi, i té com a objectiu seleccionar un equip masculí i un de femení que participaran el proper 18 de maig en el Campionat de Catalunya. Igualada serà, un any més, l'encarregada d'organitzar el Campionat de Catalunya, en el qual participaran els equips guanyadors dels diferents municipis que formen part del programa Cruyff Court. Com a novetat, cal destacar que aquest any els equips masculí i femení guanyadors del Campionat de Catalunya viatjaran el 8 de juny a Amsterdam per disputar el Campionat del Món, en el qual participaran les seleccions guanyadores d'Holanda, Anglaterra, Dinamarca, Malàisia, Israel, Bèlgica, els Estats Units i el Brasil. Serà una experiència única per als nens i nenes.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha destacat, una vegada més, la important experiència que suposa per als escolars vendrellencs la possibilitat de participar en el Cruyff Courts Campions.©2019 Ajuntament del Vendrell