04-23 infocultura imatge webDes de fa uns mesos, l'Ajuntament del Vendrell presenta tot tipus d'activitats que es fan al municipi mitjançant l'agenda InfoCultura, a través del web municipal i, setmanalment, en format de newsletter, el qual és enviat als mitjans de premsa, a les entitats del Vendrell i a totes aquelles persones i col·lectius que hagin demanat rebre aquesta informació. Des del passat mes de gener, aquesta agenda cultural s'està enviant a uns dos mil destinataris i es publica a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

Ara, s'ha apostat per presentar tota aquesta informació a partir de blocs temàtics, els quals s'enviaran mensualment, en format de newsletter, a aquelles persones que ho hagin demanat prèviament. De moment, hi ha sis temes (Art, Arts Escèniques, Lletres, Infància i Joventut, Gent Gran i Festes Populars) i no es descarta que es puguin ampliar. Les capçaleres tindran la mateixa línia que l'InfoCultura general, però els motius canvien i van en relació amb el tema que es tracti. A més, la informació va acompanyada de cartells, tríptics, entrevistes, etc.

Es pot sol·licitar rebre l'InfoCultura i triar els temes que es vulguin rebre a l'adreça següent del web municipal: http://www.elvendrell.net/-l-infocultura-setmanalment.

Per a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84 o infocultura@elvendrell.net



©2019 Ajuntament del Vendrell