04-22 Red Pontiac2wAquest divendres 25 d'abril, a les 22 h, la programació del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) continua amb l'obra Red Pontiac, una obra de Pere Riera, produïda per la Sala Trono, i amb la interpretació de Míriam Iscla i Cristina Cervià.

 

Un fill és per a tota la vida i l'amor d'una mare és incondicional. Què no faríem per un fill o una filla? Els ho dónes tot, a canvi de no res. L'afecte que uneix una mare i els seus fills no es pot comparar amb cap altre tipus d'amor. Fas sacrificis quan són petits: no dorms, no descanses, no tens vida social... Però compensa el somriure i l'abraçada del teu fill petit, o de la teva filla amorosa. I quan creixen, quan se'ls va perfilant la personalitat: l'adolescència, la rebel·lia, els grans a la cara... I un bon dia s'hauran fet grans, i la mare mirarà amb orgull l'obra més gran de la seva vida. I és que què no faria una mare per un fill? O, més ben dit, què estaria disposada a fer una mare pel seu fill? O, fins i tot: què seria del tot inimaginable que una mare arribés a fer pel seu fill? Pregunteu-ho a la Maite i la Lourdes. Elles són Red Pontiac: mares, sí, però úniques.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 21 euros i de 16 euros amb els descomptes habituals, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.



©2019 Ajuntament del Vendrell