04-07 Josep M  Domènech trio  Albert Carbonell 4 webEl proper divendres 11 d'abril, a les 20.30 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa hi tindrà lloc el segon concert de "Jazz al Vendrell", dins del Cicle de Jazz a l'Auditori 2014, organitzat pel Patronat Municipal Auditori Pau Casals. El concert anirà a càrrec del grup Josep M. Domènech Trio, acompanyat pel violinista Albert Carbonell, que presentarà el disc Recordant Carlos Cano.

Carlos Cano, cantautor i poeta andalús, va recuperar estils tradicionals andalusos relativament oblidats com el trovo popular i la copla. La seva versatilitat com a compositor, capaç d'escriure tangos, boleros, rumbes.., unit a la qualitat i emotivitat dels seus textos, fan de Carlos Cano un personatge destacat dins el panorama musical espanyol. Josep M. Domènech ha versionat i arranjat aquestes cançons portant-les al terreny del jazz amb formació de quartet amb el violinista Albert Carbonell, el baixista Ramon Teixidó i el bateria Joan Rion.

Aquests músics van començar a tocar junts a principi dels anys noranta i han estat l'origen de nombroses formacions i experiències jazzístiques de les quals destaquem Castellet-Domènech en formació de duet, trio i quartet, Tarragona Jazz Quartet, TGN 5tet, TGN 6tet i Big band de Tarragona. Han participat en diferents seminaris internacionals i han actuat en cicles i festivals de jazz d'arreu de l'Estat. Temes com María la portuguesa, Habaneras de Cádiz, Ojos verdes, La bien pagá i Rocio formen part del seu repertori.



©2019 Ajuntament del Vendrell