03-31 cros escolar webAmb motiu de la meteorologia, es va haver d'ajornar el Cros Escolar El Vendrell, que s'havia de celebrar el diumenge 30 de març. Des de l'organització s'ha establert que la propera data de celebració serà el diumenge 6 d'abril i es mantindrà el mateix programa d'activitats i horaris.

Per tant, la cloenda de la temporada del Cros Escolar 2013-2014 es durà a terme el proper diumenge 6 d'abril, a partir de les 10 h, a les instal·lacions de la pista d'atletisme del Patronat Municipal d'Esports (av. Camp d'Esports).

Es preveu que hi participin uns 800 escolars de tota la comarca. El Consell Esportiu del Baix Penedès, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports, són els encarregats d'organitzar l'acte junt amb el Club Runners El Vendrell. A partir de les 10.45 h començaran les curses de cada categoria, que varien la seva distància i recorregut segons l'edat dels corredors. Tots els participants hauran de ser al circuit mitja hora abans de l'hora indicada per la seva cursa amb el seu dorsal a punt.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, ha explicat que l'organització d'aquest esdeveniment mostra, una vegada més, la implicació del Vendrell en el foment de l'esport base i la pràctica esportiva entre els més joves i escolars de la comarca.


OPEN D'ADULTS i CURSA DE PARES I MARES


Aprofitant aquest acte, a les 10 h es celebrarà un Open d'Adults per a majors de 18 anys, amb un recorregut de cinc quilòmetres, tant per a homes com per a dones. A més a més, i per concloure l'acte, un cop celebrades les diferents curses escolars, tindrà lloc una Cursa de Pares i Mares d'un quilòmetre de distància. Ambdues proves tenen una inscripció obligatòria de 2 euros, que inclou l'assegurança. Es poden fer les inscripcions fins a 15 minuts abans de les proves.

Podeu consultar tota la informació d'aquest esdeveniment a la pàgina web del Consell Esportiu (www.cebp.cat), a l'apartat del cros.



©2019 Ajuntament del Vendrell