El termini per participar en el VII Concurs de Cartells per a la Festa Major del Vendrell 2014 estarà obert fins al proper 25 d'abril. Així, qualsevol persona que tingui més de 18 anys, de manera individual o col·lectiva, pot presentar una única obra original i inèdita.


El tema del cartell és lliure, amb l'única obligatorietat que hi consti el text "SANTA ANNA 2014 – FESTA MAJOR – EL VENDRELL – 25, 26, 27 I 28 DE JULIOL". A més, s'ha de destacar "SANTA ANNA 2014", i "FESTA MAJOR" ha d'anar en un format més petit. Al cartell també hi ha de figurar la imatge corporativa de l'Ajuntament del Vendrell. (La base amb els logotips, la distribució i els colors la trobareu al web www.enfestat.com.)

Les obres s'han de lliurar a la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell (av. Jaume Carner, 1, Centre cívic L'Estació), de dilluns a divendres, de 10 h a 15 h, i els dilluns a la tarda de 16 h a 20 h. Es poden lliurar en persona o mitjançant qualsevol altre procediment habitual, sempre amb els ports pagats. En aquest cas, a l'embalatge s'hi ha de fer constar la referència "Concurs de Cartells de la Festa Major del Vendrell 2014″.
Enguany el jurat estarà format pels Administradors de Santa Anna, l'historiador vendrellenc Salvador Arroyo i els portants d'honor de Santa Anna 2013. De totes les obres presentades, se'n farà una preselecció de tres i de les obres resultants, com l'any anterior, es comptarà amb el vot popular a través de les xarxes socials i les butlletes repartides per diferents establiments de la vila.

El premi està dotat amb 300 euros (dels quals cal deduir les retencions establertes per la Llei i el Reglament de la renda de les persones físiques, article 52, que especifica que són del 18% de l'import).
El veredicte del guanyador es farà públic el dijous 22 de maig, a les 20.30 h, a la Sala Polivalent de l'escola de Música del Vendrell.

Es poden consultar la totalitat de les bases a la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell (elvendrell.net) o al blog dels Administradors de Santa Anna 2014 (enfestat.com), o bé trucant a la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell (977 66 73 79).©2019 Ajuntament del Vendrell