03-26 Concentració plaça vellawEn un ple extraordinari celebrat a la una d'aquest migdia, l'Ajuntament del Vendrell ha decretat dos dies de dol al municipi per les víctimes de l'incendi que hi ha hagut aquesta nit en un domicili del carrer del Mig, al barri dels Pisos Planas. Per unanimitat de tots els grups polítics, el Consistori ha decretat dos dies de dol oficial, i ha acordat suspendre tots els actes festius que organitza l'Ajuntament durant aquests dos dies i col·locar la bandera del Vendrell a mitja asta, amb un crespo negre.

Un cop finalitzat el Ple, l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha convidat els assistents a baixar a la plaça Vella per llegir de nou l'acord davant de la gran quantitat de veïns i veïnes que s'hi havien concentrat. L'alcalde en nom del Consistori, el més sentit condol als pares i familiars per fet tan tràgic i s'ha fet un minut de silenci.

L'Ajuntament ha ofert tot l'ajut i suport a la família per facilitar-los un allotjament i en els tràmits de repatriació dels cossos.



©2019 Ajuntament del Vendrell