03-24 BIG BAND ESTUDI DE MÙSICA DE TARRAGONAwEls primer dels concerts de "Jazz al Vendrell", que formen part del Cicle de Jazz a l'Auditori, es farà aquest proper divendres 28 de març, a les 20.30 h, al Museu Deu. El grup convidat és la big band de l'Estudi de Música de Tarragona, una formació integrada per vint-i-quatre intèrprets.

 

La big band de l'Estudi de Música va ser creada l'any 2006 per la necessitat que els alumnes adults de tots els nivells i edats del centre toquessin amb diferents formacions i estils. Durant aquests anys han realitzat diferents concerts dins la programació de l'Escola i també en diverses poblacions de les comarques tarragonines. Durant el curs 2011-2012, reforçant la tasca per ampliar i millorar el repertori, van estrenar el musical Tarragona-Reus una lluita per les ones.
"Jazz al Vendrell", els concerts que es fan en equipaments culturals del nucli urbà del Vendrell, respon a la voluntat de divulgar el jazz i facilitar-ne l'accés a la majoria de persones.©2019 Ajuntament del Vendrell