Després d'una setmana des de la presentació dels Administradors de Santa Anna del Vendrell, s'ha començat a treballar i una de les primeres tasques que s'estan duent a terme és la recerca de patrocinadors que col·laborin econòmicament o materialment en la festivitat. Segons paraules dels mateixos administradors, "una Festa Major com la nostra cal que compti amb la complicitat del teixit social i empresarial del seu entorn, per poder continuar sent considerada com una de les millors festes majors de Catalunya.

Cal, doncs, que el sector empresarial també doni suport al projecte per tal de fer-lo viable i que pugui revertir en el propi sector".


Patrocinar implica invertir en imatge de marca de la pròpia empresa i associar-se a un projecte de municipi. Ser patrocinador i/o col·laborador de la Festa Major vol dir ajudar a mantenir un alt nivell de la Festa i, com a contrapartida, l'empresa patrocinadora adquireix uns drets tant d'imatge com de comunicació. Les opcions de patrocini són adaptables a les necessitats de les empreses.

Els administradors animen tot el teixit empresarial del Vendrell i els particulars a fer més gran, encara, la Festa Major de la vila. Tots els interessats a participar-hi poden posar-se en contacte amb els administradors al correu electrònic ad.santaanna@gmail.com.



©2019 Ajuntament del Vendrell