03-17 davidpastor webUn dels millors trompetistes del panorama jazzístic actual, David Pastor, serà present al Cicle de Jazz a l'Auditori Pau Casals el dissabte 22 de març, a les 22 h, amb Nu Roots, tota una declaració de llenguatge musical i d'improvisació, en què l'acompanyen José Luis Guart, al piano, i Toni Pagés, a la bateria.

David Pastor es va formar al Musical de Sedaví, una autèntica pedrera del jazz valencià, d'on han sortit alguns dels grans jazzmen actuals del país. David Pastor, sens dubte, fou un dels millors alumnes d'aquella escola, un trompetista talentós, versàtil, de discurs polit, virtuós i bell, que ha captivat a músics com Perico Sambeat, Ximo Tébar, Eladio Reinón, Mario Rossy, Frank Wess, Mike P. Mossman –un dels seus mestres–, Danilo Pérez, Slide Hampton, Pat Metheny o Paquito D'Rivera; i, també, a artistes d'altres gèneres de l'alçada de Presuntos Implicados i Celia Cruz.

El currículum de col·laboracions de Pastor és gairebé inigualable i ve avalat per la seva carrera en solitari amb títols com Introducing (Omix, 2002), Stringworks (Omix, 2005), Armageddon (Omix, 2012) o el directe al festival Polisònic de Gandia amb el seu trio Nu Roots, una descàrrega de jazz i groove en la qual Pastor desplega amb mestria tot el seu saber fer.

David Pastor és actualment el director de l'Original Jazz Orquestra Taller de Músics (OJO).

 



©2019 Ajuntament del Vendrell