03-11 FlamencterapiawEl 8 de març va ser el Dia Internacional de les Dones i, per aquest motiu, el Patronat Municipal d'Esports va organitzar dues jornades de portes obertes per a totes les dones, els dies 5 i 6 de març.

Ambdues jornades van tenir lloc a les instal·lacions esportives municipals, on totes les dones van gaudir de l'oferta esportiva des de les 6.30 h, així com dels serveis de piscina, jacuzzi, bany de vapor, sauna, zona de fitness...

A banda de les activitats ja programades d'aquests dos dies, es van realitzar unes classes de defensa personal femenina (krav maga, kapap lotar) i unes classes de flamencteràpia.De les més de cent dones que van accedir a les instal·lacions de forma gratuïta durant les dues jornades de portes obertes, 31 van participar en les classes de defensa personal i 35 en les de famencteràpia.

De les enquestes realitzades a aquestes usuàries, el 90% de les assistents van quedar satisfetes d'aquestes noves activitats i van apostar perquè s'incloguin al programa d'activitats setmanal. Per tant, a partir del proper 1 d'abril, aquestes dues activitats formaran part de la graella d'activitats del Patronat Municipal d'Esports, amb els següents horaris: classes de flamencteràpia, els divendres a les 9.15 h a les instal·lacions de l'av. Camp d'Esports i els dijous a les 18.30 h a les instal·lacions de la ctra. Dr. Robert. Les classes de defensa personal de kapap lotar (activitat mixta) s'oferiran els dijous a les 20.30 h a les instal·lacions de l'av. Camp d'Esports i els dimecres a les 15.15 h a les instal·lacions de la ctra. Dr. Robert.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, valora positivament aquesta iniciativa, en poder oferir a l'usuari, en aquest cas a les dones, la possibilitat de provar futures noves activitats. El grau de satisfacció és màxim, per la gran acceptació d'aquestes activitats per part de les diferents assistents que ho van poder provar. També agraeix a totes les dones que van poder gaudir de les dues instal·lacions en aquests dies i on es demostra, una vegada més, que el Patronat Municipal d'Esports no s'atura per oferir els màxims serveis i activitats als seus usuaris.©2019 Ajuntament del Vendrell