02-18 Butlletí esportiuwEl Patronat d'Esports del Vendrell incorpora un butlletí electrònic per mantenir informats els ciutadans del Vendrell i la comarca dels serveis esportius municipals. El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha presentat aquest matí els nous espais de comunicació i participació ciutadana engegats pel Patronat Municipal d'Esports.

Tal com ha assenyalat, "continuem avançant en l'objectiu d'anar incorporant millores al web del Patronat d'Esports, amb la finalitat d'avançar cap a una filosofia de dades obertes i una Regidoria d'Esports actualitzada en les noves tecnologies amb més transparència, participació i col·laboració publicoprivada".

Els nous canals d'informació i participació que s'han engegat són un butlletí electrònic, que, fent servir el correu electrònic, mantindrà informats els usuaris, els voluntaris i les persones afins al món de l'esport, i la nova imatge del web municipal d'Esports, www.elvendrellesports.cat, que inclou més participació de les persones amb l'apartat de suggeriments i/o queixes.

Butlletí electrònic


"A través del butlletí d'Esports oferirem als usuaris que se subscriguin informació puntual dels cursos esportius municipals, promocions dels centres i les diferents activitats esportives que s'impulsin des del Patronat d'Esports, entre d'altres", ha explicat Sergi Teruel. I ha afegit que "fem un pas més després de renovar la pàgina web i crear els perfils a les xarxes socials. El butlletí electrònic del Patronat d'Esports, que serà editat amb personal propi de la Regidoria, és a dir, sense tercers, sense cap cost afegit, tindrà una periodicitat trimestral i arribarà a la bústia de correu de totes les persones que ho sol·licitin a través de la nostra pàgina web, www.elvendrellesports.cat, o enviant un correu a esports@elvendrell.net ".

El butlletí inclourà notícies, consells esportius i de salut, informació sobre les possibilitats que dóna el carnet d'abonat al Patronat, agenda d'esdeveniments, informació de les entitats esportives, etc.

Sergi Teruel ha explicat que "continuant amb l'objectiu de fomentar la participació dels usuaris dels serveis esportius municipals, s'incorpora al web un full de suggeriments i/o queixes, perquè amb la implicació dels ciutadans i la dedicació de la Regidoria d'Esports fem del Vendrell un municipi pioner en matèria esportiva".



©2019 Ajuntament del Vendrell