02-10 BalletboEl proper divendres 14 de febrer, a les 20 h, tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Déu salvi les nostres sabates / God save the shoes", de l'artista Montse Olivé Balletbó (Salmaldon), a la Sala del Portal del Pardo.


L'exposició "Déu salvi les nostres sabates" fa un pas més enllà del convencionalisme al qual estem acostumats en visitar una exposició d'art. És per això que hi integra fotografia, pintura i videoprojecció, que juntes exalten la finalitat de la reflexió implícita en l'exposició.
Des de l'anàlisi sensorial, Balletbó analitza, en aquest projecte artístic, l'impacte de les imatges, les notícies, l'excés d'informació notable que ens arriba en imputs descodificats pels mitjans audiovisuals, twits, revistes i premsa, o bé des de les ones radiofòniques, i que inconscientment penetren en el nostre cervell, fent que sense adonar-nos-en optem per un calçat o un altre per caminar per la vida.
Informacions i notícies que a cops no entenen de límits. Que es claven a l'ànima i ens sagnen el pensament tot evocant imatges revulsives i sentiments de tristesa en el nostre jo més profund... amb casos d'abusos psicosexuals i el mutisme del Vaticà al respecte, la guerra de Síria, el tsunami del Japó, etc.
En el seu plantejament creatiu, pel seu caràcter experimental, l'artista fusiona l'art de la fotografia, el de la videoprojecció amb el dibuix i la pintura, construint l'obra que necessita en el seu tram final, en l'expositiu de la col·laboració del públic, de l'espectador, per desenvolupar-hi idees, sensacions i sentiments.
Les obres exposades pretenen cercar la mirada estètica i personal del visitant i que sigui ell mateix el que formi part del camí que l'artista ha iniciat.

WEB DE L'ARTISTA: www.salmaldonart.com

Per a més informació: Patronat Municipal de Serveis Culturals, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell