01-14 activitats biblioteca gener DSC 0043 webUna exposició dedicada a Joana Raspall, la presentació d'un llibre, la continuació del programa de visites escolars i el retrobament de les sessions del Club de Lectura protagonitzen l'estrena del programa d'activitats de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell per a l'any 2014.

Fins al 29 de gener es pot visitar, al vestíbul de l'equipament del Vendrell, l'exposició "Joana Raspall, graó a graó". Es tracta d'una mostra que ofereix l'oportunitat d'apropar-se a l'obra i la riquesa verbal d'aquesta important autora, una de les primeres en escriure poesies per a infants en català. L'exposició s'estructura en sis plafons que fan una repassada per la vida i l'obra de la poetessa a través dels seus poemes, i que recorren la seva infantesa, la seva professió com a bibliotecària, la seva vocació d'escriptora i les seves obres poètiques.

El divendres 24 de gener, a les 19.30 h, la biblioteca acollirà la presentació del poemari Campo de más allá, escrit per Trinidad Casas. A més de la presència de l'autora, l'acte comptarà amb la participació del poeta i editor José Membrive i de la filòloga i professora de llengua catalana Marta Casas Urgell, així com la col·laboració musical d'Anna Casas.

El mes de gener també servirà per reprendre les trobades mensuals del Club de Lectura. Serà el dimecres 29 a les 19.30 h, i el llibre que centrarà la tertúlia serà L'edifici Iaqubian, d'Alaa Aswani.

Per últim, i dins del programa d'activitats de la Biblioteca per a aquest gener, cal esmentar la represa del programa de visites que les escoles del municipi realitzen a l'equipament. En aquest cas, es tracta de les visites adreçades als alumnes de quart, després que els de sisè ja hagin visitat l'equipament durant l'últim trimestre de l'any passat.



©2019 Ajuntament del Vendrell