Jokirama 13-142wLa segona edició del Jokirama on Tour ha finalitzat amb una participació de prop de 2.300 persones en les activitats organitzades a la vila per l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell.

 

Totes les activitats han estat gratuïtes i, a més, s'han realitzat de forma itinerant per diferents ubicacions del municipi, apropant aquestes activitats a les famílies del Vendrell. Macedònia i Koloraines han estat ben rebuts, i els inflables a la Rambla han tingut molt d'èxit. Així mateix, la ludoteca al Centre cívic L'Estació ha estat visitada per moltes famílies del Vendrell. I els més menuts van gaudir amb l'espectacle Tot és possible, de Dàmaris Gelabert, al TÀG.

En l'àmbit quantitatiu, es pot parlar de prop de 2.300 participants al llarg dels set dies d'activitat, entre els espectacles, els inflables, el teatre, la ludoteca i el cinema.

Des de l'Àrea d'Infància i Joventut es fa una valoració molt positiva i es mostren satisfets per la bona rebuda de totes les seves activitats.



©2019 Ajuntament del Vendrell